Jonathan Bricklin o Susan Sarandon: 'Miluji ji víc než kohokoliv jiného'
zdroj: tisková zpráva

Jonathan Bricklin o Susan Sarandon: 'Miluji ji víc než kohokoliv jiného'

1. 4. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmatřicetiletý podnikatel se rozpovídal o své exmilence. Co všechno prozradil?

Susan Sarandon nedávno dala kopačky svému zajíčkovi Jonathanu Bricklinovi. Podle některých jí začal vadit velký věkový rozdíl (31 let). Jiní zase tvrdí, že toto rozhodnutí učinila pod vlivem stresu z natáčení reality show Connected.

Bricklin nyní prohlásil, že se z rozchodu pořád nevzpamatoval.

„Ona je někdo, koho miluji víc než kohokoliv jiného, s kým jsem kdy byl. A na tom se nic nezmění," svěřil serveru PageSix.com. "Budeme muset přijít na to, co dál s našimi životy."

"Během filmování Connected jsme se ale pořád stýkali. Přestali jsme se vídat až po jeho odvyílání. Ta show ve mně probudila spoustu věcí. Bylo to jako psychoterapie s videem. Do našeho vztahu to přineslo nové výzvy. A protože ona žije na očích veřejnosti, začali jsme mít problémy," dodal.

Jonathan měl podle svých vlastních slov často pocit, že pro Sarandon není dost dobrý. Vadí mu ale, když ho média označují nálepkou "boy toy".

"Nebyl jsem záložní tanečník pro Madonnu," komentoval to. "Nerandila s nějakým mladým mužským modelem, který by mohl vypadat báječně na všech bulvárních fotkách."

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku