Johnny Depp prozradil, že je na jedno oko skoro slepý
zdroj: tisková zpráva

Johnny Depp prozradil, že je na jedno oko skoro slepý

20. 6. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zní to až neuvěřitelně, že má hvězda amerických kasovních trháků takový deficit, který mu nepřekáží ani v tak náročné práci.

Padesátiletý Johnny se přiznal, že je slepý jako netopýr, protože nemá žádný cit v jeho levém oku, na které téměř nevidí. Aby toho nebylo málo, tak je krátkozraký i na svém pravém oku, což mu pomáhají vyřešit dioptrické brýle.

Hlavní protagonista Pirátů z Karibiku, který je jen vzácně viděn bez svých barevných retro brýlí, se svěřil, že pokud nemá brýle, vidí postavu se kterou hraje jen na pár centimetrů, nebo její stíny. "Všechno je velmi rozmazané. Nikdy jsem nic neviděl zřetelně," řekl.

Vanessa Paradis a Johnny Depp zdroj: tisková zpráva

Jeho problémy se zrakem vyšly najevo teprve nyní, když se rozpovídal o svém rozchodu s francouzskou herečkou Vanessou Paradis, se kterou ho pojí dlouhých čtrnáct let společného života a dvě děti - čtrnáctiletá Lily-Rose a jedenáctiletý Jack.

Depp ukončil vztah s Vanessou loni v létě a nejspíš tomu pomohlo i natáčení Rumového deníku, kde se seznámil s kráskou Amber Heard, se kterou poté začal chodit.

"Vztahy jsou velmi složité, obzvlášť, když jste pořád pryč. Nebylo to snadné pro ni, pro mě, ani pro děti," vysvětlil rozvod oblíbený herec.

Zatím bez komentáře, buďte první!