Johnny Depp: 'Nejtemnější období mého života? Když dceru hospitalizovali se selháním ledvin'
zdroj: Profimedia

Johnny Depp: 'Nejtemnější období mého života? Když dceru hospitalizovali se selháním ledvin'

27. 11. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaapadesátiletý americký herec zavzpomínal na dobu, kdy jeho dcera Lily-Rose bojovala v nemocnici o život. Byla to prý ta jednoznačně nejhorší věc, jaká ho kdy potkala.

Johnny Depp během Graham Norton Show odhalil, že Lily-Rose byla v roce 2007 devět dní hospitalizována v Great Ormond Street. V důsledku otravy bakterií E. coli utrpěla selhání ledvin, ale lékaři ji naštěstí zachránili.

"Od té doby se tam často vracím v kostýmu Jacka Sparrowa, abych rozveselil pacienty. Pro mě je to dar. Dávají mi dar. Když má dcera marodila v Great Ormond Street, bylo to nejtemnější období mého života. Vždy jsem tam chodil na návštěvy, ale po této zkušenosti se ty návštěvy staly ještě důležitějšími," konstatoval a dodal:

"Děti jsou tak odvážné, ale to, že jsem schopen přinést úsměv nebo smích rodičům, je pro mě ta nejdůležitější věc na světě."

Depp se nedávno pochlubil, že Lily-Rose (jejíž matkou je jeho exmanželka Vanessa Paradis) mu naprosto důvěřuje. Díky tomu o její bisexualitě věděl dávno předtím, než se rozhodla "vyoutovat".

"Nebojí se mi říct cokoliv. Jsme si super blízcí a já jsem na náš vztah velmi hrdý," konstatoval v rozhovoru pro magazín Daily Mail.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku