John Travolta si v Karlových Varech vystřihl pomádu!
zdroj: Profimedia

John Travolta si v Karlových Varech vystřihl pomádu!

29. 6. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zatím největší ozdobou a atrakcí 48. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech sestal bezesporu legendární herec John Travolta.

Návštěvníci letního kina v Karlových Varech určitě nevěřili svým očím, když se na promítání filmu Pomáda zjevil jako blesk z čistého nebe jeho hlavní protagonista! Devětapadesátiletý bývalý tanečník dokázal, že nemá manýry hollywoodské hvězdy a ke všem fanouškům se choval velmi přívětivě. Nejen, že se se všemi fotil, ale s neskrývanou upřímností rozdával úsměvy na všechny strany a dokonce ještě na pódiu vystřihnul taneček!

John se nemohl odpoutat od obecenstva, které ho uvítalo opravdu vřele a až po půl hodině se ho pořadatelům podařilo dostat do hotelu Thermal, kde se festival zahajoval. "Zdá se, že jsou tu velmi přívětiví lidé. Vítají mě tak upřímně, to člověka až nabíjí," svěřil se herec v rozhovoru pro ČT1.

Travolta na ceremoniálu převzal Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. "Jsem hrdý být součástí skupiny těch, kteří tu byli oceněni. Řada z nich je mými přáteli, točili jsme spolu filmy. Děkuji vám za privilegium se k nim zařadit," pronesl děkovnou řeč Travolta.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku