Jodie Marsh se převlékla za Na'vi z Avatara
zdroj: Profimedia

Jodie Marsh se převlékla za Na'vi z Avatara

29. 4. 2013 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Známá herečka a bodybuilderka Jodie Marsh dorazila na oslavu čtyřicátých narozenin komika Leigha Francise v mimořádně povedeném kostýmu příslušníka mimozemské rasy Na'vi z veleúspěšného snímku Avatar.

Aby byl její převlek skutečně dokonalý, nechala si čtyřiatřicetiletá Jodie udělat zářivě modrý make-up a pořídila si falešné černé vlasy.

"Lidičky, tohle byla oficiálně nejlepší noc mého života :-) v posteli s mým Kindlem nyní #rocknroll. Doufám, že se vám líbí moje fotky #avatar xx," uvedla Jodie včera na svém Twitteru.

A dnes ráno doplnila: "Pokud jste ještě neviděli moje fotografie ze včerejší noci, MUSÍTE si projít mé tweety. Nejlepší party a nejvtipnější snímky vůbec !!!!!! :-) x x x."

Leigh Francis zdroj: Profimedia

Dlužno dodat, že uzdu fantazii popustily i ostatní celebrity. Fearne Cotton šla na párty oblečená za klasický cupcake, zatímco Amanda Byram se rozhodla dát přednost pečenému bramboru. Holly Willoughby si nasadila obří blond paruku a už na první pohled připomínala slavnou country zpěvačku Dolly Parton. Lauru Whitmore pro změnu v pase objímaly umělé gorilí tlapy ala King Kong. Sám oslavenec - Leigh Francis - se pak zjevně nechal inspirovat filmovým zpracováním Draculy Brama Stokera.

Příliš mnoho práce s vymýšlením převleku si naopak nedaly zpěvačky Emma Bunton a Melanie C, které vypadaly prostě jako Spice Girls. Sid Owen dokonce přišel v úplně obyčejném černém tričku a džínách.

Zatím bez komentáře, buďte první!