Jodie Foster se veřejně přiznala, že je lesba !
zdroj: Profimedia

Jodie Foster se veřejně přiznala, že je lesba !

15. 1. 2013 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Strhujícím proslovem uchvátila všechny přítomné.

Nespočet lidí dojala řeč padesátileté herečky Jodie Foster, která převzala na 70. udílení cen Zlatých Glóbů cenu za celoživotní dílo. Při této příležitosti pronesla k publiku proslov, ve kterém se přiznala ke své homosexuální orientaci. „Myslím, že mám náhlou potřebu říci něco, co jsem doposud veřejně říci nedokázala,“ začala herečka nervózně a pokračovala tím, že v životě nežila jinak, než jako homosexuální žena.

Jodie_Foster_2 zdroj: Profimedia

Mnoho dojatých kolegů neudrželo své emoce na uzdě, a Jodie dopravázeli bouřlivým potleskem a slzami v očích. Podporu má mezi známými osobnosti u Seleny Gomez, Rosie O'Donnella, nebo také u Rickyho Martina. „Bylo to naprosto úžasné. Myslím, že to byl pravděpodobně jeden z mých nejoblíbenějších proslovů od té doby, co sleduji udílení cen Zlatých Glóbů, což je od mých deseti let. Myslím, že to bylo moc pěkně a dobře řečeno“, potvrdila Selena Gomez.

Jodie Foster, která začala svou kariéru již ve třech letech, se proslavila hlavně rolí v psychothrilleru Mlčení jehňátek, ale zářila i v dalších filmech, jako je Taxikář, Znásilnění, Úkryt a další.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku