Jennifer Lopez šokovala svým zanedbaným vzhledem! Kde je ta dokonalá kráska?
zdroj: Profimedia

Jennifer Lopez šokovala svým zanedbaným vzhledem! Kde je ta dokonalá kráska?

9. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

I jedna z nejkrásnějších žen světa občas špápne vedle a radost z toho mají hlavně běžné ženy, kterým tak ihned stoupne sebevědomí.

To, že správně nanesený make-up a pomoc stylisty dokáží i z obyčejné ženy udělat bohyni, víme už dávno a podobné fotografie, jako je ta aktuální s nenalíčenou a neupravenou Jennifer, to jen dokazují. Zpěvačka je samozřejmě nádherná žena a to platí stále i v jejích čtyřiačtyřiceti letech, ale když se nenalíčí a nevystyluje, je zní dokonalá žena z davu. Nepřidá jí na tom ani vytahané triko, pod kterým prosvítá růžová podprsenka a nad kotníky srolované nohavice, které značí velkou vodu.

Jennifer Lopez zdroj: Profimedia

Musíme říct, že má Jenn odvahu a za to jí i tleskáme, protože málokterá star by si vyšla do ulic takhle ledabyle. Když si potřebuje dvojnásobná maminka malých dvojčátek něco vyřídit ve městě, módu někdy prostě neřeší a radost z toho mají fotekchtiví paparazzi. Zpěvačka je v současné době šťastná se svým šestadvacetiletým přítelem a tanečníkem Casperem Smartem, který jí dodává mladistvý vzhled a pozitivní energii, která je na ní vidět. Jsou spolu již od listopadu 2011, jejich vztah jen kvete a některé věci zkrátka už neřeší.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku