Jennifer Lawrence se vyjádřila ke krádeži svých nahých fotek
zdroj: tisková zpráva

Jennifer Lawrence se vyjádřila ke krádeži svých nahých fotek

9. 10. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiadvacetiletá hollywoodská kráska si rozhodně nebrala servírky. Neuvěříte, co všechno řekla.

Jak jsme vás nedávno informovali, na Internetu se objevily nahé fotografie Jennifer Lawrence a dalších celebrit. „Uvědomili jsme patřičná místa a každý, kdo ukradené snímky zveřejní, bude stíhán,“ uvedl následně hereččin mluvčí.

Nyní tuto kauzu okomentovala i samotná Jennifer. Ta ostře zaútočila nejen na portály, které inkriminované akty navzdory výše citované pohrůžce publikovaly, ale i na jejich čtenáře.

„Je to znásilnění. Je to nechutné. Jde o sexuálně motivovaný zločin. A podporuje ho každý, kdo se na ty fotky podíval. Měli byste se propadnout hanbou,“ rozhorlila se v rozhovoru pro magazín Vanity Fair.

Jennifer Lawrence zdroj: tisková zpráva

Hvězda Hunger Games prozradila, že pikantní snímky nafotila pro svého tehdejšího přítele, se kterým udržovala vztah na dálku. „V takové situaci se váš partner buď může dívat na porno, nebo na vás,“ konstatovala.

Podle Jennifer je zapotřebí změnit zákon tak, aby v podobných případech bylo možné pohnat k odpovědnosti nejen pachatele, ale i bulvární servery.

„Nějaký člověk vidí, že někdo jiný je sexuálně zneužit a zhanoben a první myšlenka, která mu přitom vytane na mysli, je ‚z toho kouká slušný zisk‘. To jde úplně mimo mé chápání…. Máte na výběr. Nemusíte být lidmi, kteří kvůli penězům šíří negativitu a lži. Můžete udělat i něco dobrého. Můžete být dobří,“ vzkázala jejich provozovatelům.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku