Jennifer Aniston a Justin Theroux plánují svatbu!
zdroj: Profimedia

Jennifer Aniston a Justin Theroux plánují svatbu!

5. 3. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Městečko Eddystone v americkém státu Pensylvánie se možná stane svědkem velké události. Slavná dvojice se nechala slyšet, že by se nechala oddat právě zde.

V souvislosti s možným místem konání svatby se spekuluje především o kostelu St. George, do kterého Jennifer chodila už odmala se svou babičkou Stellou. "Mohl by zde proběhnout tajný obřad“, prozradil jeden z Jenniných dlouholetých přátel a bývalých spolužáků. Není bez zajímavosti, že tomuto kostelu (který patří Řecké pravoslavné církvi) darovala čtyřiačtyřicetiletá herečka částku 25 000 USD. Její štědrost připomíná pamětní deska s nápisem: "Donated by Jennifer Aniston in memory of Stella Anastassakis."

Je všeobecně známo, že hvězda seriálu Přátelé touží po menší svatbě, než jakou měla před dvanácti lety se svým ex-manželem Bradem Pittem. Na tu si Brad a Jennifer kromě jiného objednali i úchvatný třináctiminutový ohňostroj a 50 000 květin. Štěstí jim to však nepřineslo.

Získat povolení k uzavření sňatku by navíc nemělo být nikterak těžké, neboť církevní tajemník Kathy Brown je Jennin bratranec. Podle dostupných informací by si tak zamilovaný pár mohl říct své "ano" už koncem tohoto měsíce! Připomeňme, že Jennifer a Justin se po přibližně ročním vztahu zasnoubili vloni.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku