Jennifer Aniston a její životní cesta!
zdroj: Profimedia

Jennifer Aniston a její životní cesta!

11. 2. 2021 – 10:18 | Magazín | Michal Burkoň | Diskuze:

Hvězda, dnes již legendárního seriálu Přátele, Jennifer Aniston, slaví 52. narozeniny. Nejen pro skalní fanoušky této herecké superstar jsme připravili rozsáhlý životopis, ve kterém se dozvíte nejen o jejich filmových a seriálových rolích, ale také spoustu pikantností z jejího osobního života.

Nejpodrobnější životopis Jennifer Aniston

Kalifornská rodačka Jennifer Aniston se narodila 11. února 1969 do herecké rodiny. Tatínek je John Aniston a maminka Nancy Dow. Kmotrem herečky je uznávaný herec Telly Savalas, kterého mohou diváci znát jako inspektora Kojaka.

Jennifer za svůj život vystřídala velké množství partnerů. Pět let byla manželkou hollywoodského herce Brada Pitta. Poté, co zjistila, že jí podvádí s Angelinou Jolie, se dvojice rozvedla. Jejím posledním vztahem bylo manželství s hercem Justinem Therouxem, které je momentálně u konce.

Bezesporu nejvýznamnější rolí v celé kariéře herečky, je role bláznivé Rachel v jednom z nejúspěšnějších seriálů všech dob, Přátelé. Seriál, který má 10 sérií a celkem 236 epizod, točila dlouhých deset let. Za každý díl z 9 a 10 série dostala neuvěřitelný 1 milion dolarů, což z ní udělalo nejlépe placenou televizní herečku všech dob.

zdroj: Archiv

Svůj filmový debut si odbyla již v roce 1990, kdy si zahrála v rodinné komedii Jak jsem strávil léto.

Mezi nejvýznamnější filmy, ve kterých za svůj život zazářila, patří Perfektní záskok, v němž neustále hledá muže svého života. Z dalších snímků stojí za zmínku Hra s nevěrou, Rozchod!, ZáměnaZkus mě rozesmát či Millerovi na tripu.

Přečtěte si kompletní životopis Jennifer Aniston...

Nejpodrobnější životopis Jennifer Aniston

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku