Je to potvrzené! Niall Horan z One Direction má novou sexy přítelkyni
zdroj: tisková zpráva

Je to potvrzené! Niall Horan z One Direction má novou sexy přítelkyni

22. 4. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Fanynky Nialla Horana z One Direction bijí na poplach! Nová přítelkyně jejich idola je opravdu kost.

Před nedávnem to byly pouhé spekulace, ale nyní je vše jasné. Svět obletěly snímky blonďatého zpěváka z Irska a jeho nové přítelkyně Zoe Whelan, z čehož asi jeho obdivovatelky nebudou zrovna nadšené. Špatnou zkušenost s medializací svých přítelkyň mají ostatně i další členové slavné kapely. Kdo to ale Zoe vlastně je? Osmanáctiletá modelka Zoe se narodila v hlavním městě Irska, odkud pochází i Niall. Že by náhoda?

Zoe Whelan zdroj: Profimedia

O tom, že se tito dva dali dohromady se spekulovalo již dříve, ale až tento měsíc to začalo být jasné. Zoe byla dokonce pozvána na svatbu zpěvákova bratra Grega, která se konala v Dublinu. Zda je to pouhý románek, nebo to přeroste v dlouhotrvající vztah, není zatím jasné, ale určitě to nebude mít Zoe jednoduché.

Skupina One Direction je v současnosti u mladé populace velmi oblíbená a to zejména u dívek. Jakákoliv nová dívka v životě jejich oblíbeného zpěváka je pro ně nepřítelem. Nenávistnými sms nebo anonymními zprávami na sociálních sítích to teprve začíná. Třeba si ale Zoe oblíbí a budou lásku mladému páru přát.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku