Je libo nový účes? Rihanna předvedla své kadeřnické umění
zdroj: Profimedia

Je libo nový účes? Rihanna předvedla své kadeřnické umění

3. 1. 2014 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Rihanna je nejen skvělá zpěvačka, herečka a tanečnice, ale i schopná kadeřnice. Nevěříte? Přesvědčte se sami…

Supermodelka Cara Delevingne se rozhodla, že si na Silvestra nechá udělat nový účes. Místo profesionální kadeřnice však za tímto účelem navštívila svoji nejlepší kamarádku Rihannu – a ta dokázala, že to s hřebenem opravdu umí.

Jak je z fotografie zveřejněné na Instagramu patrné, pětadvacetiletá zpěvačka Caře vyčesala její blond vlasy do vysokého ohonu. Po následném make-upu se obě hvězdy vydaly přivítat nový rok do klubu 40/40, který se nachází poblíž Madison Square Park na Manhattanu. Právě zde Rihanna pro své přátele pořádala novoroční večírek.

Rihanna a Cara zdroj: Instagram

A dlužno dodat, že jim to opravdu slušelo. Rihanna byla oblečená do černého saténového sexy prádla, kalhot a saka z lesklého hedvábí a bílého kožichu. Na krku měla obojek zdobený diamanty a na hlavě odpovídající čelenku. Cara oproti tomu zvolila svůdný černý komplet a bundu s khaki podšívkou.

Vlastní oslava Silvestra byla podle dostupných informací velkolepá. "Rihanna nikdy nedělá nic polovičatě. Mimo jiné objednala několik lahví růžového šampaňského Armand de Brignac v ceně 300 britských liber za kus a dokonce si i na chvíli stoupla k plotně,“ prozradil dobře informovaný zdroj magazínu The Sun.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku