Jarní Zlounfestival přivítá Mandrage, Vypsanou fiXu, dámský blok i cimbálovku
zdroj: iREPORT.cz

Jarní Zlounfestival přivítá Mandrage, Vypsanou fiXu, dámský blok i cimbálovku

16. 4. 2014 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Cyklistický stadión v Lounech bude 9. až 10. května dějištěm 1. Jarního Zlounfestivalu. Svým rozsahem a obsazením půjde zřejmě o dosud největší hudební akci konanou na Lounsku, na níž uvidíme např. Mandrage,UDGWohnout, Michala Hrůzu, ale i Věru Špinarovou nebo Kreyson.

Zlounfestival bude probíhat po oba dny na dvou stagích. V pátek 9. května se představí mimo jiných Michal Hrůza, Vypsaná fiXa, Mandrage, České srdce, Brutus, K2, Covers for Lovers, Barruth a Wertex.


Sobotní line-up je rozdělen do několika bloků: Ten první bude veskrze punkový a jeho aktéry budou Lola běží,Totální nasazení, Prague Conspiracy a Zakázaný ovoce. Poté přijdou na řadu dámy a jejich koncertní sety – jmenovitě Gabriela Gunčíková, Aneta Langerová a Věra Špinarová.


Představí se i skupina Premier, dále Petr Bende s cimbálovou muzikou Grajcar a následně dojde na společné Bendeho vystoupení s legendární "Špinarkou".

 

Poslední část sobotního programu zahájí ostřílená čtvřeřice Wohnout, po které dojde na další žádaný festivalový artikl, ústecko-pražstí UDG. Zlounfestival zažije i další z comebackových představení Kreysonu, jehož zpěvák Láďa Křížek bude prakticky jako doma, jen nedaleko svého bydliště. Zahraje si i ostravská Doga a cely open air uzavře slánská formace Dilemma in cinema.


"Na Lounsku je akce takového rozsahu úplně poprvé. Festival jsem se snažil poskládat tak, aby si každý návštěvník našel tu svoji kapelku. Důraz klademe i na kvalitní zvuk a světelnou show. Festival završíme velkým ohňostrojem," dodává organizátor Zlounfestivalu Věroslav Emingr.


Více o programu a praktické info na www.zloun-fest.estranky.cz

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!