Jamie Dornan: 'Navštěvoval jsem SM salony'
zdroj: tisková zpráva

Jamie Dornan: 'Navštěvoval jsem SM salony'

6. 1. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaatřicetiletý irský herec prozradil, jak se připravoval na natáčení Padesáti odstínů šedi.

"Jasně, že jsem šel do sado-maso salonu. Nabídli mi tam pivo a dělali… všechno, kvůli čemu tam byli. Viděl jsem dominanta s jedním z jeho dvou otroků," prohlásil představitel Christiana Greye v rozhovoru pro magazín Elle UK.

"Říkám jim 'Pusťte se do toho kluci, vím, že jsem za to nezaplatil, ale očekávám nějakou show.' Byl to opravdu zajímavý večer. Pak jsem se vrátil za svou ženou a dítětem… a dotknul se jich až poté, co jsem si dal hodně dlouhou sprchu," dodal se smíchem.

Navzdory tomu Jamie tvrdí, že Padesát odstínů šedi je hlavně o lásce.

"Milostný příběh je mnohem důležitější než BDSM aspekt. Myslím, že budeme vyprávět milostný příběh. Nemůže to celé být jen o tom, co se odehrává v červeném pokoji," konstatoval.

Dornan připustil, že některým lidem bude film určitě připadat antifeministický. "Dokážu pochopit, proč mnozí pokládají svazování a výprask ženy za misogynní. Ale ve skutečnosti je víc submisivních mužů než žen. A jsou to velmi významní muži. Je to mnohem větší scéna, než jsem si představoval – v téměř každém městě na světě žije spousta jedinců, kteří touží dostat nářez koženou plácačkou s kovovými cvočky," uvedl.

zdroj: YouTube.com

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku