Jamie Dornan na Prahu jen tak nezapomene. Kvůli fanouškům se musel přestěhovat
zdroj: Profimedia

Jamie Dornan na Prahu jen tak nezapomene. Kvůli fanouškům se musel přestěhovat

22. 7. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Představitel Christiana Greye se přesvědčil o tom, že fanatické obdivovatele má i v Česku. Neuvěříte, co se mu přihodilo.

Hollywoodský fešák se rozhodl, že po čas natáčení filmu Anthropoid nebude bydlet v hotelu, ale pronajme si v Praze byt. Tento nadmíru rozumný nápad se mu však vymstil.

Netrvalo dlouho a některému z Jamieho příznivců se podařilo vypátrat, kde přesně jeho idol bydlí – a pochopitelně si to nenechal pro sebe. Nebohému herci tak nezbylo, než urychleně změnit adresu.

"Pronajal si soukromé luxusní apartmá v Praze na Kampě. Zarezervované ho měl do 30. července. Jenže před pár dny se z hodiny na hodinu vystěhoval. Objevili ho tu totiž fanoušci, a dokonce mu před domem vylezli na strom a snažili se ho vyfotit," prozradil dobře informovaný zdroj Blesku.

Otázkou zůstává, zda po zmíněném stromu skutečně lezli jen jeho obdivovatelé nebo i senzacechtiví bulvární fotografové. Ti Dornana nahánějí jako vzedmutou kozu v naději, se jim poštěstí pořídit nějaký pikantní, kompromitující snímek. Vyhlášený playboy prý totiž s oblibou obráží české bary, kde si užívá přízně pohledných fanynek.

A co vy? Nenarazili jste na něj náhodou?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku