Jak vybrat správnou Reebok Classic Leather pro váš osobní styl?
zdroj: Tisková zpráva

Jak vybrat správnou Reebok Classic Leather pro váš osobní styl?

4. 4. 2024 – 11:39 | Magazín | Inzerce

Značka tenisek Reebok existuje již téměř 60 let a původně byla uvedena na trh ve Spojeném království. Jejich ikonický model Reebok Classic Leather patří mezi stálice na módním poli. V posledních letech jejich popularita znovu vzrůstá. Zasadila se o to například Gigi Hadid, která je vlastní v bezpočtu barevných provedení. Jak vybrat správnou Reebok Classic Leather pro váš osobní styl?

Reebok Classic Leather pro ležérní outfity

Jsou to skvělé boty na každodenní nošení, ať už cvičíte, chodíte ven nebo jdete na schůzku s přáteli. Na výběr je spousta stylů a barev. Navíc jsou univerzální a unisex. Klasické kožené boty Reebok tu zůstanou s námi na pořád. S obuví Reebok Classic Leather budete vždy styloví, aniž byste museli obětovat pohodlí. Jejich ikonický design se vyznačuje ostrými liniemi a plnými barvami, takže je lze snadno spárovat s jakýmkoli oblečením.

Kdykoliv máte oblečení, které je ležérní, budou se vám k němu hodit bílé tenisky. Vyberte si bílé Reebok Classic Leather Legacy AZ, které jsou maximálně pohodlné a skvěle se hodí jak ke kalhotám, tak k sukni nebo šatům. Vsadit můžete na čistě bílé boty nebo třeba s jemným šedým proužkem.

Stylové Cardi B Classic Leather

Chcete-li se cítit jako celebrita, pak sáhněte po modelu Reebok Classic Leather Cardi B. Jsou mírným odklonem od klasického stylu kožených Reebok, které znáte a máte rádi, ale pokud chcete do svého života vnést trochu extra lesku, tyto tenisky z kolekce Reebok od Cardi B jsou naprostou špičkou. Pořídit si je můžete v různých metalických barvách a některých smíšených textilních stylech. Na jednotlivé modely se můžete podívat na https://eobuv.cz/c/eobuv/kolekce:reebok_classic.

Vyberte si nadčasový a všestranný design

Tenisky Reebok Classic Leather byly přivedeny zpět k životu a inspirují každého, kdo je nosí, aby následoval své sny a zanechal svou stopu ve světě. Jejich nová silueta má styl a dokonalou dynamiku.

Vytvořte si s touto obuví své vlastní příběhy. Pokud mílujete obuv Reebok, pak by vám doma v botníku neměl chybět model Reebok Classic Leather Club C 85. Model má svršek z měkké kůže a poskytuje nohám vynikající podporu a kvalitu. Mezipodešev tlumí každý krok a nadčasové logo Reebok umocňuje vzhled neformálního, ale sofistikovaného stylu. Dnes je najdete i ve verzi "vintage", tedy špinavě bílé, a ve veganské kůži.

Stačí si vzít džíny s přesně těmito botami a outfit máte prakticky hotový. Získáte tak základní styling, díky kterému se budete cítit dobře i v těch nejšedších a nejtemnějších dnech. Není to ale jediná kombinace, se kterou lze experimentovat: ikonické tenisky Reebok Classic Leather zkombinujte se sakem a kalhotami, midi šaty a dokonce i s velmi upnutými minišaty.