Jak to bude se studii Ewy Farne? Škola a práce jdou jen těžko skloubit
zdroj: Instagram

Jak to bude se studii Ewy Farne? Škola a práce jdou jen těžko skloubit

3. 10. 2013 – 11:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Její kariéra jí zabírá prakticky všechen čas, přesto své studium nevzdává. Jak Ewa skloubí školu a práci?

Dvacetiletá zpěvačka polského původu Ewa Farna má neustále co dělat. Aby stihla skloubit všechny své aktivity, musí se pořádně otáčet. V současné době by měla nastoupit do druhého ročníku vysoké právnické školy v polské Varšavě. Bohužel pro ni ale ze začínajícího školního roku není vůbec nadšená.

Ewa Farna zdroj: Instagram

Vzhledem k tomu, jak má nabitý program koncerty a jinou prací, nezbývají jí na školu ani čas ani síly. Své studium proto horko těžko propojuje se zpěvem a proto aktuálně bilancuje nad loňským školním rokem. Na studium si tehdy vyhradila dva dny, kdy létala do školy a pak zpět. Zbytek týdne měla pracovní. Takovýto stres jí působil ale poměrně vážné zdravotní problémy.

Ewa Farna zdroj: Instagram

Po těchto zkušenostech Ewa zcela vážně rozmýšlí, že přejde na individuální studijní plán, aby ve škole nemusela trávit tolik času a navštěvovala ji méně.  Představa dalších čtyř let na vysoké ve stejném presu jako loni Ewu upřímně děsí a nechce obětovat své zdraví ani nervy. V listopadu Ewě vyjde české album a chystá koncerty pro slovenské fanoušky.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku