Jak si vybrat oblečení pro svou postavu bez velké námahy, když vám chybí čas na každodenní styling?
zdroj: Tisková zpráva

Jak si vybrat oblečení pro svou postavu bez velké námahy, když vám chybí čas na každodenní styling?

15. 2. 2023 – 15:51 | Magazín | Inzerce

Nemáte čas každý den zdlouhavě vymýšlet nejrůznější outfity a modely? Poradíme vám, jaké kousky by vám podle typu vaší postavy neměly chybět v šatníku, abyste již nikdy neměla problém s tím, že nemáte co na sebe. Jaké šaty vám tedy budu skutečně slušet?

Přiléhavé midi šaty podtrhnou vaše křivky

Basic přiléhavé midi šaty jsou přesně tím kouskem, který by vám ve skříni určitě chybět neměl. Jednoduché midi šaty na tělo totiž unosíte do práce, do školy i do města a hodit se vám budou od jara až do podzimu! Zatímco na jaře přes ně můžete přechodit jednoduchý trenčkot, v létě je můžete vzít jen tak nebo s lehkou džínovou bundou a na podzim je stačí doplnit o koženou bundu s kožíškem. 

A komu budou přiléhavé midi šaty slušet nejvíce? Vlastně téměř všem. Zejména by je ve své skříni měly mít ženy se symetrickou postavou ve tvaru přesýpacích hodin, u nichž krásně podtrhnou jejich smyslné ženské křivky.

Rozhodně ale budou lichotit i ženám s postavou ve tvaru hrušky, která je charakteristická širšími boky a užšími rameny a dále i ženám s obdélníkovou postavou. Právě ta totiž bývá často označována jako chlapecká, a přiléhavé šaty s rafinovaným výstřihem jí tak rozhodně mohou dodat na ženskosti. 

Pokud byste si chtěla trendy dámské přiléhavé šaty také pořídit, určitě by vám neměla uniknout nabídka značky Calvin Klein na Answear.cz https://answear.cz/m/calvin-klein/ona/obleceni/saty.

Krajkové šaty umocní vaši ženskost

Dalším must-have kouskem dámského šatníku jsou jednoznačně krajkové šaty. Nejenže totiž sluší ženám napříč všemi generacemi, ale navíc jsou i nesmírně praktické. Můžete k nim totiž obout tenisky, lodičky i polobotky, obléct přes ně sako, kabát i džínovou bundu a vždy budou vypadat perfektně! Pomocí jediných šatů tak můžete vykouzlit hned několik outfitů. 

Navíc si krajkové šaty mohou opět dovolit téměř všechny ženy. Jelikož krajka podtrhne vaši ženskost, obzvlášť vhodné jsou pro ženy s obdélníkovou postavou. Vypasované krajkové šaty a krajkové šaty s vázáním v pase pak budou nejvíce slušet ženám s postavou ve tvaru přesýpacích hodin a postavou ve tvaru obráceného trojúhelníku. Naopak rovně střižené krajkové šaty do půli stehen jsou vhodné pro ženy s postavou ve tvaru jablka. 

krajkove-saty-umocni-vasi-zenskost zdroj: Tisková zpráva

Ať už se tedy vaše postava vyznačuje jakýmikoliv proporcemi, krajkové šaty https://answear.cz/h/krajkove-saty ve svém šatníku určitě oceníte. 

Zavinovací šaty zdůrazní štíhlý pas

A i do třetice bude řeč o šatech. Tentokrát tedy o zavinovacích šatech. Ty doporučujeme obléct ženám, které chtějí zdůraznit a podtrhnout svůj pas. Tedy ideálně ženám s obdélníkovou postavou, postavou ve tvaru X, postavou ve tvaru jablka i obráceného trojúhelníku. Zjednodušeně tedy budou zavinovací šaty opět slušet prakticky všem ženám. Pozor by si na ně měly dát jen dámy s postavou ve tvaru jablka. 

Jestliže ale tedy i vy nějaké hezké jarní či letní zavinovací šaty sháníte, Answear.cz si pro vás připravil nepřeberné množství nejrůznějších kousků, mezi kterými si ty pravé šaty jistě vyberete i vy.