Jak šel čas s čerstvou čtyřicátnicí Simonou Krainovou
zdroj: tisková zpráva

Jak šel čas s čerstvou čtyřicátnicí Simonou Krainovou

19. 2. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jedna z nejkrásnějších českých tváří modelingu oslavila včera své čtyřicáté narozeniny a s věkem jenom kvete.

Simona včera oslavila své kulaté čtyřicáté narozeniny a i když už upustila od předvádění na přehlídkových molech, má stále co ukazovat. Po dvou dětech má stále krásnou postavu a může směle konkurovat mladším modelkám.

Simona Krainová zdroj: tisková zpráva

Rodačka z Havířova má za sebou několik dlouholetých vztahů. Mezi její partnery patřil například zpěvák Sagvan Tofi, hokejista Jiří Hudler, který chodil několik let také s Agátou Hanychovou. S moderátorem Bořkem Slezáčkem se dokonce vdala, ale manželství jim vydrželo pouhé dva roky. Simona nelovila jen v českých vodách, ale šest let žila například s francouzským restauratérem Alexem Bougaultem a Turkem Alpem Ozscanem. Ale toho pravého chlapa "do deště" potkala až v zimě roku 2009, kdy začala randit s o tři roky mladším Karlem Vágnerem, který je synem známého muzikanta.

Simona Krainová zdroj: tisková zpráva

Modelka až nyní může konečně říct, že je opravdu šťastná. V září 2010 si Karla vzala za manžela jen za přítomnosti svědků a Simoniny sestry Yvonny na Staroměstské radnici a nebyla to žádná velkolepá svatba. Nikdo o ní téměř nevěděl, dokonce ani rodiče novomanželů.

Simona Krainová zdroj: tisková zpráva

Vypadalo to, že pro modelku bude modeling vším, ale až s Karlem poznala opravdové životní hodnoty. Porodila mu dva krásné syny, dvouletého Maxe a čtyřměsíčního Bruna. V jednom rozhovoru se nechala slyšet, že by ráda i holčičku a třeba i toto přání se jí ještě splní.

Simona Krainová, Karel Vágner a syn zdroj: Profimedia

Simona započala dráhu modelky ve svých šestnácti letech, kdy ji její modelingová agentura Czechoslovakia models vyslala v roce 1989 do Paříže a od té doby její hvězdná kariéra topmodelky prudce vzrůstala. Její tvář zdobila obálky takových magazínů, jako je například francouzský a americký Elle, Marie Claire, Maxim či Cosmopolitan. Předváděla pro světoznámé návrháře jako je Yves Saint Laurent,Thierry Mugler, MAX MARA a další. V současné době je ředitelkou soutěže Czechoslovak TopModel, která hledá nové topmodelky. Simona také komunikuje se svými fanoušky na stránkách facebooku, kde se o ní můžete dozvědět mnoho zajímavého.

Zatím bez komentáře, buďte první!