Ivana Gottová končí v TV Prima
zdroj: Profimedia

Ivana Gottová končí v TV Prima

24. 4. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Manželka Karla Gotta už nebude moderovat pořad VIP zprávy.

Ivana Gottová své překvapivé rozhodnutí odůvodnila tím, že se chce více věnovat své rodině.

"Na vlastní přání jsem požádala TV Prima o časově neomezenou pauzu v moderování VIP zpráv…. Primě a šéfredaktorce Jitce Obzinové bych chtěla poděkovat za neopakovatelnou příležitost, která výrazně obohatila můj profesní život. A děkuji, že mi takto vycházejí vstříc," uvedla ve svém prohlášení.

Ivana přitom ve VIP zprávách působí už od jejich začátku, tedy cca 5 let. Smlouva jí vyprší až v červnu, nicméně prodlužovat ji nebude. Podle dostupných informací hodlá léto trávit s dcerami v zahraničí.

A co na to Karel? "Jsem pyšný na to, že má manželka opouští práci, kterou má ráda, a těší mne, že se chce věnovat jen mně a dětem! Obrovsky jí za to děkuji a slibuji, že jí všechno vynahradím," řekl.

Některá bulvární média však tvrdí, že Gottová jen neustála nedávnou vlnu kritiky. Ta se na ní snesla poté, co začala svému muži dělat manažerku.

"Ivana Gottová má na Karla zajímavý vliv. Asi je to náhoda, ale několik lidí, se kterými dělal desítky let, mu najednou nevyhovuje a fakt za tím nestojí jeho žena a nová manažerka, o které si nikdo okolo Karla nemyslí, že ho zotročila a on se za to stydí," komentoval to magazín eXtra.cz.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku