Ivan Vyskočil o svém současném vztahu: 'Jsme takové italské manželství'
zdroj: Profimedia

Ivan Vyskočil o svém současném vztahu: 'Jsme takové italské manželství'

12. 8. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětašedesátiletý herec momentálně žije s Romanou Fenclovou, která je o více než 40 let mladší. Přestože je to mezi nimi jako na houpačce, nestěžují si.

Vyskočil a Fenclová jsou známí tím, že se neustále rozcházejí a opět dávají dohromady.

"Jsme takové italské manželství, i když papír z úřadu na něj nemáme. Rozchody střídáme s návraty a teď momentálně žijeme v období, kdy jsme spolu a je nám fajn," svěřil Ivan serveru Týden.cz.

Například před rokem svůj románek "ukončili" veskrze moderním způsobem – prostřednictvím SMS. Netrvalo ale dlouho a přišli na to, že bez sebe prostě nevydrží.

Být Vyskočilovou partnerkou pravděpodobně není žádný med. Leccos naznačuje fakt, že spoluzakladatel Herecké asociace byl už čtyřikrát ženatý – a pokaždé to skončilo špatně. Nebo že by si prostě jen neuměl vybrat tu pravou?

"Třeba s Andrlovou jsem byl patnáct let. Ona se mnou ale jenom třináct, protože už mezitím měla nějakou novou lásku. Co mně zbývalo než dělat, že to nevím, a čekat, než ji to přejde. Ale ono ji to nějak nepřešlo...," řekl před třemi roky magazínu Aha!.

Na Turkyni Anife mu zase vadilo, že neznala ani sporák. Ovšem Romana taky není žádná kuchařka. Vyskočil ji prý pouští k plotně jen v případě, že dostane chuť na řízky – jediné jídlo, které podle něj umí.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!