Interpretka megahitu So Yesterday se prý zakoukala do svého osobního trenéra
zdroj: Profimedia

Interpretka megahitu So Yesterday se prý zakoukala do svého osobního trenéra

27. 8. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Hilary Duff si údajně začala románek s Jasonem Walshem. Okouzlil jí svými vypracovanými svaly nebo něčím úplně jiným…?

Hilary se v pátek v západním Hollywoodu zúčastnila slavnostního otevření Jasonova Rise Nation Fitness Studia a následně s pohledným fitness guruem vyrazila pařit do klubu Warwick. Tam podle očitých svědků proběhla pořádná muchlovačka.

Mluvčí sedmadvacetileté herečky a zpěvačky tyto zvěsti odmítl komentovat. Samotná Duff zvědavým novinářům prozradila jen to, že se s Walshem vídá a že jí pomáhá udržovat její postavu.

"Je úžasné, čeho se mu podařilo dosáhnout. Opravdu to změnilo mé tělo. Vypadá to vážně obtížně, ale je to 30 minut a po tu dobu můžete dělat cokoliv… Samozřejmě mám tříleté dítě a dělat věci rychle je pro mě důležité, ale tohle je svým způsobem návykové," řekla o jeho tréninkových metodách.

Připomeňme, že hollywoodská kráska v únoru zažádala o rozvod s Mikem Comriem. Vyšlo totiž najevo, že úspěšný hokejista jisté ženě nabízel nespecifikovanou finanční částku za to, když s ním bude mít sex na záchodku losangeleské restaurace Mastro’s Steakhouse.

Tento skandál zničil jakoukoliv naději na to, že by se Duff a Comriemu – kteří oznámili rozchod už loni v lednu – jejich manželskou krizi podařilo překonat.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku