Interpretka hitu Naturally okomentovala spekulace, podle kterých prožila lesbický románek s Carou Delevingne
zdroj: Profimedia

Interpretka hitu Naturally okomentovala spekulace, podle kterých prožila lesbický románek s Carou Delevingne

16. 10. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zapletla se Selena Gomez s bisexuální modelkou Carou Delevingne? Tato otázka se v bulvárních médiích poprvé objevila loni v létě, kdy spolu obě krásky trávily dovolenou na Francouzské riviéře.

Selena poněkud překvapivě uvedla, že z těchto konkrétních dohadů je – na rozdíl od většiny jiných - nadšena.

"Upřímně řečeno, miluji to," prohlásila ve svém nejnovějším rozhovoru pro Pride Source. "Nevadilo mi to a to především proto, že pro jednou se neřešili jiní lidé v mém životě, což bylo úžasné."

"Cara je prostě neuvěřitelná a velmi otevřená a otevřela i mě. Je tak zábavná a má extrémně dobrodružnou povahu a někdy tohle chci ve svém životě, takže mi to nevadilo. Milovala jsem to," dodala.

Pokud jde o otázku sexuality, třiadvacetiletá zpěvačka – která v minulosti randila například s Justin Bieberem, Nickem Jonasem či Taylorem Lautnerem – konstatovala, že tu podle ní musí řešit každý.

"Já samozřejmě taky. Rozhodně si myslím, že je zdravé získat pohled na to, kdo hluboko uvnitř jste, ptát se sebe samých, vyzývat sebe samé… je důležité to dělat," vysvětlila.

Tento její přístup prý pramení z výchovy.

"Musíte pochopit jednu věc: Mám naprosto fantastickou mámu, která pracovala v modelingové agentuře. Když jsem byla ještě malá holka, každou neděli se konal brunch s ní a všemi jejími gay přáteli, takže si pamatuji hodně mimózních lidí. Bylo to báječné," zavzpomínala.

Chápeme...

Zatím bez komentáře, buďte první!