Identita striptérky, kterou dostal Harry Styles k narozeninám, byla odhalena!
zdroj: tisková zpráva

Identita striptérky, kterou dostal Harry Styles k narozeninám, byla odhalena!

4. 2. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvákovi skupiny One Direction zatancovala na jeho narozeninách striptérka a nyní se konečně zjistila její skutečná identita.

Striptérka, která tancovala na Harryho oslavě devatenáctých narozenin se jmenuje Camilla Robson a je módní fotografkou. Na oslavu přišla oblečena do policejní uniformy, aby se poté svlékla do krajkového prádla a zatancovala přítomným mužům na klíně, včetně oslavence. Party pořádal zpěvákův kamarád a DJ Rádia 1 Nick Grimshaw.

One direction zdroj: tisková zpráva

Teprve včera byla zjištěna skutečná identita třicetileté Camilly přezdívané Millie, která tráví svůj volný čas focením uměleckých portrétů a žen tančících u tyče. Žije v honosném domě svých rodičů za 1,1 milionu liber na předměstí Kingstonu na jihu Londýna a účtuje si 450 liber za dvě hodiny focení.

Millie odmítla hovořit s novináři o jejím vystoupení na narozeninách zpěváka skupiny One Direction. Sám zpěvák přiznal, že se mu její vystoupení velmi líbilo a byl trochu zklamaný, že se svlékla jen do spodního prádla a neodhalila víc. Zajímavé bylo, že Harry pařil do ranních hodin v modré košili s bílými srdíčky, která patří jeho matce. Jeden jeho fanoušek na síti twitter dokonce napsal: "Harry je asi jediný muž, který kdy měl na oslavě svých devatenáctých narozenin košili svojí maminky!"

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku