Hynek Čermák konečně přiznal rozchod s manželkou
zdroj: Profimedia

Hynek Čermák konečně přiznal rozchod s manželkou

4. 11. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaačtyřicetiletý herec odhalil, že už půl roku nežije s matkou svých dětí Danielou Choděrovou. Všechno nasvědčuje tomu, že ji vyměnil za výrazně mladší Veroniku Mackovou…

Čermák o své manželské krizi dlouhou dobu nechtěl mluvit. Koncem září ho ale paparazzi načapali ve společnosti jednadvacetileté Veroniky, přičemž z pořízených snímků bylo naprosto zřejmé, že k ní nechová pouze přátelské city. To ostatně potvrdili i očití svědkové.

"Drželi za ruce nebo za pas a láskyplně se dotýkali," prásknul jeden z nich deníku Aha!.

Představitel hlavní role ve filmu Gangster Ka se samozřejmě všemožně vykrucoval. Reportérům Blesku dokonce řekl, že ani neví, jak se dotyčná dívka jmenuje a vyzval je, ať o ní napíšou, co sami uznají za vhodné – on prý bude mít radost a u něj doma to nikomu nevadí.

Důvod, proč to Daniele bylo lhostejné, nicméně nespočíval v tom, že by byla až tak tolerantní – ale v tom, že v té době už s Hynkem dávno nežila.

"To naše rozdělení vlastně proběhlo skvěle. Ale je to teprve půl roku, takže je to ještě dost bolavé," svěřil Čermák Magazínu Právo. "Oba se učíme žít jiným způsobem života. Nemáme mezi sebou hádky, nic takového neprobíhá. Jsme dospělí a chováme se jako kamarádi, kteří se mají rádi."

Příčinou rozchodu prý nebyla nevěra, ale jeho velká pracovní zaneprázdněnost. Ta mu podle Aha! ovšem ani trochu nebrání v tom, aby sdílel společnou domácnost s Mackovou. Co dodat…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku