Hvězdný pár Rosie Huntington-Whiteley a Jason Statham si dávají pauzu
zdroj: tisková zpráva

Hvězdný pár Rosie Huntington-Whiteley a Jason Statham si dávají pauzu

3. 9. 2013 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ona je nádherná, on sexy. Přesto v jejich vztahu něco neklape. Může za to velký věkový rozdíl?

Nádherná Rosie se rozhodla, že vztahu s Jasonem Stathamem dá čas. Aktuálně si šestadvacetiletá modelka a herečka užívá sluníčka na Ibize, kde tráví čas se svými nejbližšími přítelkyněmi. Rosiin blízký zdroj uvedl, že s Jasonem mají pauzu v jejich tříletém vztahu. Především devatenáctiletý věkový rozdíl  mezi nimi je donutil rozdělit se a doufat, že se tím vztah zachrání.

Jason Statham zdroj: tisková zpráva

Jejich odloučení přišlo po tom, co byl Jason přistižen, jak večeří se skupinkou žen v baru na Manhattanu v červnu. Herec se náklonnosti žen nemůže vyhnout, protože je jedním z nejlepších a nejatraktivnějších herců v Británii a Hollywoodu. Rosie rozhodně také samotou netrpí a už vůbec nezahálí. Nedávno světu předvedla sérii fotek, kde si užívá s kamarádkami volného času. V pozadí snímků se objevil i Calvin Harris, který je přítelem Rity Ory.

Rosie Huntington-Whiteley zdroj: tisková zpráva

Blízký zdroj páru uvedl, že v jejich dočasném rozchodu nefiguruje nikdo jiný a ti dva se vzájemně milují. Oba doufají, že se jim jejich vztah povede obnovit. Oba potřebují čas a prostor, proto je otázkou, jak jejich soužití dopadne. Nedávno se mluvilo o tom, že by Jason Rosie měl požádat o ruku, ale kráska na prstu žádný nový drahý kámen nenosí. Možná i tento fakt je důvodem pauzy v jejich vztahu.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku