Hvězda Twilight ságy prozradila, podle čeho si vybírá role
zdroj: Profimedia

Hvězda Twilight ságy prozradila, podle čeho si vybírá role

22. 9. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Robert Pattinson přiznal, že je pořádný sobec a myslí především na sebe – rozhodně ne na své fanoušky. Co ještě na sebe prásknul?

Rozhodování o tom, v jakém filmu si zahrát a jakou roli naopak odmítnout, může být docela obtížné. Někteří herci si během něj možná pokládají i otázky typu "jak by se to líbilo mým fanouškům?" nicméně Robert Pattinson mezi ně rozhodně nepatří.

"O tomhle vůbec nepřemýšlím," řekl v rozhovoru pro agenturu Associated Press.

"Měl jsem období, kdy jsem si v duchu říkal 'no, možná bych měl udělat komerční film'. Ale pak mi někdo dal opravdu skvělou radu – tuším, že to byl někdo z mé agentury, zvláštní – že nejspokojenější klienti jsou ti, kteří tohle neřeší a prostě dělají, co chtějí," vysvětlil a dodal:

"Tak jsem zkrátka začal dělat všechno pro sebe."

A přesně tím se Robert řídil i ve chvíli, kdy přijal roli fotografa Dennise Stocka ve snímku Life. Sám má s paparazzi bohaté zkušenosti, takže si chtěl alespoň jednou vyzkoušet, jaké je to být na druhé straně objektivu. Podle jeho vlastních slov se mu líbilo hlavně natáčení scény na červeném koberci.

"Jste součástí masivního davu lidí… Ale nejen to, máte také něco, za co můžete skrýt svůj obličej… Vidíte, že veškerá pozornost je soustředěná na někoho jiného. Je to docela pěkné, máte pocit bezpečí. Je to velmi odlišné," konstatoval.

Nu, může to být zajímavé, ale vůbec nepochybujeme o tom, že drtivá většina bulvárních fotografů by s Pattinsonem hned měnila.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku