Hvězda filmu Pretty Woman oslnila Karlovy Vary
zdroj: Profimedia

Hvězda filmu Pretty Woman oslnila Karlovy Vary

7. 7. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Letošního jubilejního 50. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary se zúčastnila řada celebrit. Jednoznačně největší pozornost na sebe však poutal Richard Gere.

Pětašedesátiletý herec v Karlových Varech strávil celkem pět dní a neustále kolem sebe šířil dobrou náladu. Na slavnostním zahájení vzdal hold Jiřímu Bartoškovi tím, že před ním poklekl na jedno koleno a hluboce se uklonil.

Při přebírání Křišťálového glóbu za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii mj. prohlásil, že příběhy je krásné vyprávět a sledovat. "Bůh stvořil muže a ženu právě proto, že se na ně velmi rád dívá," dodal.

V sobotu v noci Richard v letním kině uvedl legendární snímek Pretty Woman. Jeho promítání se zúčastnilo necelých 7000 diváků, kteří vytvořili tak úžasnou atmosféru, že představitel Edwarda Lewise neodolal, vytáhl z kapsy svůj mobilní telefon a začal si aplaudující dav natáčet.

Richard Gere zdroj: Profimedia

Pomyslnou třešničkou na dortu se pak stal nedělní pořad Na plovárně, který Gere Markovi Ebenovi "ukradl" a odmoderoval sám. Na pódium postupně pozval režiséra Andrewa Renziho a řadu dalších jedinců, kteří se podíleli na tvorbě jeho dosud posledního snímku Franny.

"Dnes byla našimi hosty spousta lidí a některé ani neznám," konstatoval nakonec Eben, zatímco hollywoodský sympaťák se hlasitě smál a držel ho kolem ramen.

Tak takhle to vypadá, když je někdo superslavný, ale navzdory tomu se chová normálně a nechodí s nosem nahoru. Richarde, spousta jiných celebrit si z tebe může vzít příklad!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku