Hudební genius a věčný průserář Justin Bieber slaví narozeniny
Justin Bieber v USA 2016 | zdroj: Profimedia

Hudební genius a věčný průserář Justin Bieber slaví narozeniny

1. 3. 2021 – 9:00 | Magazín | Michal Burkoň | Diskuze:

Jedni ho milují, druzí ho nenávidí, představujeme vám fenomén 21. století, Justina Biebera. Máme pro vás nejrozsáhlejší, nejlepší a nejaktuálnější životopis, kde se dozvíte jak se podařilo mladému, neznámému mladíkovi z malého kanadského městečka vyprodat koncerty po celém světě!

Zpěvák Justin Bieber se narodil 1. března roku 1994 v kanadském městě London ve státě Ontario. Jeho otec je hudebník Jeremy Bieber. Jeho matka Pattie Mallette je kanadská spisovatelka a filmová producentka. Právě maminka mu nejvíce pomohla v začátcích jeho pěvecké kariéry. Justinovi rodiče spolu nežijí a dokonce spolu nebyli nikdy manželé. Z otcovi strany má Justin sourozence Jaznyma Biebera, který se narodil v roce 2009 a Jaxona Biebera, narozeného o rok později.

V roce 2007, kdy mu bylo pouhých 12 let, se zúčastnil pěvecké soutěže, která se konala ve Stratfordu. Zazpíval zde píseň So Sick od zpěváka Ne-Yo (Shaffer Chimere Smith), za což získal krásné druhé místo. Kromě zpěvu, se Justin věnuje hře na širokou škálu hudebních nástrojů, jako je kytara, klavír, trubka a bicí. Justin je jedním z prvních umělců, kterého na výslunní “katapultoval” největší internetový videoserver Youtube, na který začala jeho máma nahrávat videa, na kterých Bieber zpíval hity od takových velikánů, jakými jsou Michael JacksonStevie WonderChris Brown a mnoho dalších. Původně chtěla Pattie ukázat talent svého syna pouze rodině a svým známým, osud tomu ovšem chtěl jinak a tak netrvalo dlouho a Pattie kontaktoval uznávaný manažer talentů Scooter Braun, bývalý marketingový manažer So So Def Recordings, který byl videi, která viděl doslova ohromen. Přitom původně na jedno z nich klikl na svém počítači čirou náhodou. Lovec talentů Scooter Braun, objevil mimo jiné, také jihokorejského rappera a tanečníka PSY (Park Jae-sang) či krásnou zpěvačku a herečku Arianu Grande.

                                                Celý životopis Justina Biebera

Justin Bieber: Životopis Justin Bieber: Životopis | zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku