Holly Madison: 'Přemýšlela jsem o sebevraždě'
zdroj: tisková zpráva

Holly Madison: 'Přemýšlela jsem o sebevraždě'

27. 3. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětatřicetiletá modelka v červnu vydá svou monografii Down the Rabbit Hole, ve které prozradila nejedno tajemství

Holly Madison se v Down the Rabbit Hole mj. rozepsala o době, kdy bydlela v tzv. Playboy Mansion – domově zakladatele časopisu Playboy Hugha Hefnera.

"To, co na první pohled vypadalo jako pohádka – mít přístup na všechny večírky celebrit a vlastní televizní show – rychle přešlo do skličující rutiny přísných pravidel, manipulace a neustávajícího boje s ambiciózními, podrazáckými zajíčky," stojí v oficiální tiskové zprávě.

Holly Madison zdroj: tisková zpráva

Čtenář se rovněž dozví, že život v Playboy Mansion se rychle stal Hollyinou nejhorší noční můrou.

"Poté, co ztratila svou identitu, pocit vlastní hodnoty i naději pro budoucnost, Holly se ocitla sama ve vaně a přemýšlela o sebevraždě…"

Holly Madison zdroj: tisková zpráva

"Jsem nadšena, že se konečně mohu podělit o svůj příběh a to, co jsem se naučila z osobních zkušeností a to jak uvnitř, tak vně Playboy Mansion. Myslím, že mé příběhy lidi překvapí a těším se na zvedání závoje tajemna i objasnění některých mylných představ o mém životě," svěřila bývalá hvězda Playboye magazínu US Weeky.

Připomeňme, že Madison se v roce 2013 provdala za Pasquale Rotella. Loni v září pár přivítal první dítě, dceru Rainbow Aurora.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku