Hlas Get Lucky Pharrell Williams připravuje sólovou desku
zdroj: iREPORT.cz

Hlas Get Lucky Pharrell Williams připravuje sólovou desku

30. 12. 2013 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pharell Williams má za sebou úspěšný rok. Autorsky a pěvecky je podepsán hned pod dvěma letošními megahity:Blurred Lines Robina Thickeho a Get Lucky od Daft Punk. Začátkem prosince obdržel sedm nominací Grammy a na příští rok plánuje vydání sólového alba.

První vlaštovkou z chystaného sólového počinu je singl Happy. Skladba byla původně vydána na soundtracku k animovanému filmu Despicable Me 2 (Já, padouch 2).

K singlu vzniklo minulý měsíc unikátní 24hodinové video v němž se objevují rozmanité postavy, které spolu na píseň tančí. Mezi nimi jsou např. Janelle Monáe, Magic Johnson, Steve Carrell, Jimmy Kimmel, Jamie Foxx nebo Steve Martin.

Na prosincovém nominačním večeru Grammy získal zpěvák, skladatel a producent vůbec nejvíc nominací ze všech interpretů: producent roku, dvě nominace za nahrávku roku (Get Lucky, Blurred Lines), dvě nominace za nejlepší popové duo (Get Lucky, Blurred Lines) a dvě nominace za album roku (Daft Punk - Random Access Memories, Kendrick Lamar - Good kid, m.A.A.d City).

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku