Hezoun z Prison Break přiznal, že je gay!
zdroj: Profimedia

Hezoun z Prison Break přiznal, že je gay!

22. 8. 2013 – 16:11 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tento nádherný chlap veřejně přiznal, že jeho sexuální orientace není ta, na jakou vypadá. Je gay!

Jedenačtyřicetiletý herec Wentworth Miller přiznal, že je homosexuálně orientovaný. Otevřeně o své orientaci promluvil poté, co byl pozván na filmový festival do Ruska. Tato země je v poslední době hodně diskutovaným tématem, neboť se staví hodně konzervativně k právům homosexuálně orientovaných jedinců.

Ve svém dopise Mezinárodnímu filmovému festivalu do Petrohradu poděkoval za pozvání a uvedl, že by rád přijal pozvání, jelikož v minulosti již Rusko navštívil a dokonce má zřejmě ruské předky. „Nicméně jako homosexuál musím odmítnou pozvání. Jsem hluboce nespokojen s současným postojem ruské vlády k homosexuálně orientovaným ženám a mužům. Situace není v žádném případě přijatelná a já se nemohu s čistým svědomím podílet na slavnostní  události s vědomím, že lidem jako jsem já jsou systematicky upírána práva na život a veřejné projevy lásky.“

Wentworth Miller zdroj: tisková zpráva

Nejedna žena teď zatlačí slzu, protože tenhle krasavec se odebral na druhou stranu řeky. I přes jeho orientaci na mužské pohlaví je pořád na co se koukat a nezbývá než věřit, že jeho fanouškovská základna se nezmenší, ale spíše se rozšíří i do řad mužů.

Wenthwortha jsme mohli vidět jak v legendárním seriálu, tak ve filmu Prison Break, kde předvedl svoje dokonalé tělo. Mimo jiné se objevil i v seriálu Dr. House nebo ve filmech Resident Evil.

Zatím bez komentáře, buďte první!