Herečka Sandra Nováková dala svému příteli sbohem, ten to neustál
zdroj: Profimedia

Herečka Sandra Nováková dala svému příteli sbohem, ten to neustál

7. 3. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Vztah herečky a producenta Jana Nejedlého vypadal na veřejnosti ukázkově a pár dokonce plánoval svatbu, na kterou si ale ani jeden nedokázal najít ve svém nabitém programu čas.

Třicetiletá herečka, známá například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě nebo Bylo nás pět, žila s producentem pět let v celkem spokojeném vztahu, tedy alespoň to tak navenek vypadalo. Po několika odložených svatbách, které se vždy nekonaly z časových či finančních důvodů, tomu herečka udělala přítrž.

Od Nejedlého se odstěhovala a ten se českému serveru Blesk svěřil s důvodem jejich rozchodu. "Je zatím jeden mladý režisér z televize Nova. Po pěti letech jsem tohle nečekal ani v nejhorším snu. Pořád ji miluju!" uvedl producent. Možná za jejich rozchodem byly i finanční dluhy, které měl díky produkování filmu Veni, Vidi, Vici, ale možná jen ze vztahu vyprchala láska.

Nejedlého dokonce museli odvézt do nemocnice s podezřením na akutní zánět slinivky, který si mimojiné způsobil popíjením alkoholu, ve kterém utápí žal z rozchodu. Nyní je hospitalizovaný v pražském Motole, kde je již v péči lékařů.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku