Herecká diva Anna Geislerová oslavila 37. narozeniny
zdroj: tisková zpráva

Herecká diva Anna Geislerová oslavila 37. narozeniny

18. 4. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Nepřehlédnutelná herečka, která pravidelně dostává nejrůznější filmová ocenění za své bravurní herecké výkony, včera oslavila své sedmatřicáté narozeniny.

Anna Geislerová ztvárňuje hlavně charakterové a silné ženy, které se života rozhodně nebojí. Některé role ji přisoudily křehkou roli ženy, což ale na Annu také sedí. Nezapomenutelná byla v roce 1992 ve filmu Requiem pro panenku, který určitě i po těch letech stojí za shlédnutí, ale skvělá byla i v Želarech či Štěstí. Anna natočila také několik zahraničních filmů, nevyjímaje toho s Antoniem Banderasem nazvaném Giovane Mussolini, kde jí bylo sladkých sedmnáct let a ve kterém se objevila nahá.

Anna Geislerová a Zdeněk Janáček Český lev 2013 | zdroj: Profimedia

Nutno říci, že je zrzavá herečka ve světě našeho filmu velmi unikátní typ a proto je také hodně obsazována předními českými režiséry. Naposledy jsme ji mohli vidět v televizním seriálu Nevinné lži a v srpnu letošního roku se dočkáme nového Hřebejkova dramatu Líbánky, kde Anna ztvárnila roli nevěsty Terezy.

Anna Geislerová a Tatiana Vilhelmová zdroj: tisková zpráva

V osobním životě je Anna maminkou dvou dětí, osmiletého Bruna Fidelia a pětileté Stelly Ginger, které má se svým manželem a divadelním režisérem Zdeňkem Janáčkem. V současné době je herečka těhotná s Martinem Shenarem, osmatřicetiletým miliardářem, který zbohatl na alternativních zdrojích energie a se kterým randila asi rok. Ovšem podle všeho je zpět u svého manžela, se kterým přišla ruku v ruce na České lvy a který ji zřejmě nevěru odpustil. Jak je to doopravdy, ví ale jen ona sama. Blahopřejeme!

Zatím bez komentáře, buďte první!