Heidi Klum měsíc po porodu: Jsem pořád tlustá
zdroj: tisková zpráva

Heidi Klum měsíc po porodu: Jsem pořád tlustá

6. 11. 2009 – 22:40 | Magazín | red | Diskuze:

Heidi Klum před měsícem porodila své čtvrté dítě. Holčička Lou je zdravá a dobře roste. Jenže její mamince chybí ke štěstí štíhlá postavička, jakou měla před těhotenstvím. Německá topmodelka přiznává, že shazování těhotenských kil jí jde po čtvrtém dítěti těžce, rozhodně to není taková hračka jako před pěti roky po prvním miminku.


„Neřekla bych, že mám svou postavu už zpátky. Všechno se mění, jak člověk stárne. Bylo to úplně jiné, když mi bylo jednatřicet po prvním dítěti a teď, když mi je šestatřicet po čtvrtém. Myslím, že když člověk čeká moc dlouho a už se to tam usadí, tak to tam zůstane napořád. Musím se hodně motivovat,“ přiznala Heidi.

Až ovšem těhotenská kila shodí, bude to jednou provždy. S manželem Sealem se totiž shodli, že čtyři je maximální počet dětí.

„Ano, myslíme si to. Je toho moc! Míra hluku u našeho jídelního stolu je neuvěřitelná. Děje se toho tolik… Můj manžel seděl u stolu a díval se na to a jen se zděsil, že brzy přijde čtvrté dítě a bude ještě více hluku,“ tvrdila Heidi před porodem magazínu People.

Zatím bez komentáře, buďte první!