Harry Styles skočil z balkonu do jezera
zdroj: tisková zpráva

Harry Styles skočil z balkonu do jezera

1. 7. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvacetiletý zpěvák dostal chuť vykoupat se v italském jezeře Como. Oblékl si tedy plavky a vrhl se do jeho vod přímo z hotelového balkonu.

Harry pravděpodobně dospěl k závěru, že scházet po schodech je ztráta času, přelezl přes kamenné zábradlí, pravou rukou si zmáčknul nos a skočil. Heroický čin jednoho z členů One Direction zvěčnil jeho osobní filmový štáb.

Skupina One Direction má za sebou úspěšné koncerty v Nizozemsku a Milánu. Na těch se Niall, Zayn, Liam, Harry a Louis přesvědčili o tom, že nejen středoevropské fanynky, ale i fanoušci je skutečně milují. Možná až trochu moc. Niall je totiž nedávno musel požádat, aby přestali házet věci na jeviště.

Harry Styles zdroj: tisková zpráva

„Kluci, můžete omezit to házení různých předmětů na jeviště, prosím! Dnes večer na mě někdo něco hodil! Trefil mě do kolena! Hodně mě pak bolelo! Nechci, aby to vyznělo, jako že si stěžuju! Ale pořád mě trápí, takže se nedivte, že jsem kvůli tomu hodně vystrašený,“ napsal na Twitter.

Připomeňme, že Niall si v roce 2012 poranil koleno při fotbalovém zápasu a lékaři konstatovali, že bude muset na operaci. Tu ovšem záměrně odsouval s tím, že na ní nepůjde, dokud neskončí turné. Chirurgický zákrok nakonec podstoupil až v lednu letošního roku.

Zatím bez komentáře, buďte první!