Harry Styles málem uhořel při koncertu s One Direction!
zdroj: Profimedia

Harry Styles málem uhořel při koncertu s One Direction!

20. 7. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Nešťastná náhoda, která mohla vyústit v tragédii, naštěstí díky zásahu jednoho z členů kapely skončila jen se spálenými vlasy. Co se stalo?  

Britsko-irská kapela One Direction si během svého živého vystoupení v Chicagu užila opravdu peprné chvilky. Mohl za to devatenáctiletý nejpopulárnější člen kapely Harry, který se zbytečně moc přiblížil pyrotechnice, která byla součástí představení a najednou se mu vznítila hlava! V jednu chvíli to vypadalo opravdu hrůzostrašně a nebýt jeho o rok staršího kolegy Zayna Malika, který si ho všiml a jako první pohotově zareagoval, kdo ví, jak by to dopadlo.

Harry Styles zdroj: tisková zpráva

Nehoda se stala právě když zpívali song Teenage Dirtbag, během kterého se nedávno stal Harrymu jiný incident. Při představení v Detroitu se mu právě u této písně udělalo nevolno a pozvracel se přímo na pódiu. Příště by se měl mít raději na pozoru.

Zayn Malik zdroj: tisková zpráva

Harry si zkládá na svém bohatém účesu, kterému dal tímto plamenným přelivem asi hodně zabrat. Po této události měl sice úsměv na tváři, ale určitě nejen jemu, ale i jeho fanouškům pořádně zatrnulo při představě, co se mohlo všechno stát.

Zatím bez komentáře, buďte první!