Harry Styles lituje, že kdy randil s Taylor Swift
zdroj: tisková zpráva

Harry Styles lituje, že kdy randil s Taylor Swift

20. 3. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Blízcí kamarádi známého zpěváka říkají, že krátkého románku s popovou hvězdou Taylor Swift nyní velmi lituje.

Člen boybandu One Direction, který sklízí úspěchy po celém světě, s blonďatou a megaúspěšnou zpěvačkou randil celé dva měsíce na konci minulého roku.  Zpěvák podle všeho lituje krátkého vztahu s Taylor také kvůli tomu, jak ho setřela v jejím posledním videoklipu k písni 22. Videoklip následuje předchozí píseň I Knew You Were Trouble, která je, jak zpěvačka nedávno sama přiznala, také o Harrym Stylesovi.

Je zřejmé, že v ní jejich rozchod zanechal větší pocit hořkosti, než by se mohlo zdát a zpěvačka se to ve svých písních nebojí ukázat. Jeden z jeho přátel řekl: "Myslím, že se ho chtěla v tom videu dotknout a Harry už teď může přemýšlet, co přijde dalšího! Ale vůbec neví, co může očekávat," svěřil se.

Bývalý pár se nerozešel zrovna přátelsky, ale Harry od počátku říkal, že chce, aby šlo všechno v klidu a pomalu. "Neměli spolu žádný závazek, navzdory protestům Taylor, že se kvůli jejich vytíženosti prací vůbec nevidí a také žili od sebe hrozně daleko. Ten vztah nemohl být nikdy vážný," vysvětlil zpěvákův přítel.

Harry se nechal slyšet, že se nikdy nesníží na úroveň své bývalé přítelkyně a bude se chovat dospěle. Také chce nechat odstranit všechny záběry své ex k připravovanému filmu z života kapely, který má být uveden do kin v srpnu.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku