Harry Styles: Jeho sprint na letošních Brit Awards baví Internet
zdroj: tisková zpráva

Harry Styles: Jeho sprint na letošních Brit Awards baví Internet

21. 2. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvacetiletý zpěvák se údajně zdržel na toaletách a málem kvůli tomu nestihl převzít cenu za vítězství v kategorii „The Global Success Award“.

Když jste členem jedné z nejslavnějších chlapeckých skupin na světě a máte převzít prestižní hudební cenu Brit Award, nemůžete si zkrátka dovolit přijít pozdě. I kdyby to znamenalo, že k pobavení všech přítomných (a milionů diváků u televizních obrazovek či monitorů) budete muset na pódium sprintovat.

„Je mi to opravdu líto, ale toalety jsou tu velmi daleko od stage,“ postěžoval si udýchaný Harry, když se konečně připojil ke svým čtyřem spoluhráčům. Ti na něj už netrpělivě čekali a dokonce po něm vyhlásili pátrání.

„Neviděl někdo kudrnatého chlapce? Správně, momentálně jsou tu jen čtyři z nás,“ bavil Liam Payne publikum ve snaze získat ještě trochu času.

One Direction zdroj: Profimedia

Jeden z fanoušků One Direction dospěl k závěru, že na tuto událost by se nemělo jen tak zapomenout a začal vytvářet vtipné fotomontáže. Ve svém snažení samozřejmě nezůstal dlouho osamocen a na Internetu se tak objevila řada povedených obrázků Harryho utíkajícího před rozzuřeným tyranosaurem, postavičkami z populárního seriálu Teletubbies nebo princem Charlesem.

Pro úplnost dodejme, že podle některých očitých svědků prý slavný zpěvák ve skutečnosti na toaletách vůbec nebyl. „Šel si ven zakouřit se svým kamarádem Nickem Grimshawem a zapomněl hlídat čas,“ prozradil nejmenovaný zdroj magazínu MailOnline.

Zatím bez komentáře, buďte první!