Harry Styles by chtěl prý randit s krásnou britskou modelkou
zdroj: Profimedia

Harry Styles by chtěl prý randit s krásnou britskou modelkou

23. 2. 2013 – 10:15 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvák skupiny One Direction jak se zdá už po své ex přítelkyni Taylor Swift netruchlí. Zakoukal se do velmi pohledné modelky Millie Brady.

Harry byl viděn s brunetkou Millie, jak společně odcházají z párty po udílení cen Brit Awards. Odebrali se spolu s dalšími přáteli do domu Nicka Grimshawa, kde pokračovali v popíjení. Zpěvák ji také vzal sebou do Radia 1, kam byl pozván jako host.

Zdroj, který byl s nimi na akci řekl: "Nic se mezi nimi na večírku nestalo, protože tam bylo hodně lidí kolem nich. Ale bylo jasně vidět, jak spolu flirtují. Millie doprovázela Harryho na natáčení do rádia a chtěl jí ukázat ateliér, ale musela bohužel do práce. Přátelům se ale svěřila, že by ho hrozně ráda znovu viděla."

Millie zdroj: Profimedia

Harry by rád šel s modelkou na schůzku, ale ani jeden nechce aby to vypadalo jako rande. Takže prý nejspíš vyrazí kolektivně s dalšími přáteli ven, aby to nevypadalo nápadně.

Krásná modelka, jejíž skutečné jméno je Camilla, ale používá ho zkráceně Millie, je z velmi bohaté rodiny a modelku dělá od patnácti let.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku