Hank Baskett konečně kápl božskou: Málem ho znásilnili transsexuálové!
zdroj: Profimedia

Hank Baskett konečně kápl božskou: Málem ho znásilnili transsexuálové!

1. 7. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Manžel Kendry Wilkinson prozradil, jak to bylo s jeho údajnou nevěrou. Neuvěříte, co se mu přihodilo.

Loni jsme vás informovali o tom, že Kendra Wilkinson vážně zvažuje rozvod. Důvodem byly spekulace, podle kterých ji Hank Baskett podvedl s transsexuální modelkou.

Bývalý profesionální sportovec se nyní rozhodl prozradit, jak to bylo doopravdy. Tedy pokud si nevymýšlí…

"Loni v dubnu jsem na parkovišti před obchodem s potravinami narazil na jeden pár, který kouřil marihuanu a nabídl mi ke koupi nějaké hrnce. Dali mi telefonní číslo, a když jsem pak zavolal, dozvěděl jsem se i jejich adresu. Jakmile jsem do toho domu dorazil, musel jsem si odskočit. Když jsem vyšel z toalety, viděl jsem něco, o čem jsem se až do té chvíle domníval, že nikdy v životě neuvidím," svěřil magazínu People.

"Byla tam nahá transsexuální žena a dělala to s jinou transsexuální ženou. Úplně jsem ztuhl. Jedna z nich ke mně přišla a začala mě hladit přes moje basketbalové šortky," pokračoval evidentně rozrušený Hank.

"Nechtěl jsem se do ničeho zapojit. Bylo to jako bankovní loupež…  Už nevím, jestli to trvalo pár sekund nebo 15 sekund, protože jsem myslel jen na to, že se chci dostat ven, ven, ven," dodal.

Tato historka je tak divoká, že podle nás s největší pravděpodobností bude pravdivá. A proč Baskett tak dlouho otálel s jejím zveřejněním? Incident ho prý tak rozhodil a ponížil, že nějakou dobu trvalo, než o něm dokázal promluvit.

"Byl jsem velký fotbalista! Byl jsem alfa samec!!" vysvětlil téměř plačtivě.

Nu, mohl jsi dopadnout mnohem hůř. A jak se říká – co tě nezabije, to tě posílí…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku