Halloween je tu! Miley Cyrus je tak v kurzu, že i celebrity chtějí její kostým!
zdroj: Instagram

Halloween je tu! Miley Cyrus je tak v kurzu, že i celebrity chtějí její kostým!

29. 10. 2013 – 11:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Oblíbené období roku především mezi americkými celebritami je tady! Kdo se ukázal v jakém kostýmu? Letos byla v kurzu Miley.

Halloween u nás ještě nemá takovou tradici, ale pomalu k ní kráčíme. Vyřezávat dýně už se stává zvykem i v naší zemi, nicméně pořádat party, kde každý musí mít zaručeně nejlepší kostým, to asi bude pár let ještě trvat.

V Americe je to ale jinak a dá se říct, že většina lidí tím žije. Období konce října je tak pro všechny velkou zábavou, nejvíce to pak rozjíždějí celebrity. Každý se snaží na party zazářit s tím nejoriginálnějším kostýmem a předehnat jiné. Dlouhou dobu tuto příčku vedl zpěvák Seal se svou, nyní už bývalou ženou, Heidi Clum.

Paris Hilton zdroj: Instagram

Letošní rok se pořádají velkolepé večírky a za účasti snad všech známých tváří. Co se ale týká kostýmů, letošní rok je poněkud převratný. Celebrity se začaly převlékat do kostýmu jiné celebrity a to Miley Cyrus.

Crystal Hefner zdroj: Twitter

V kostýmu, ve kterém Miley vystupovala na udílení cen WMA, kde vystoupila v úsporném šedém oblečku. A kdo se do ni stylizoval? Nezaváhala  Paris Hilton, které do svých kostýmů investovala kolem devadesáti tisíc korun. Další ženou, která vypadala jako Miley byla Crystal Hefner, manželka známého Hugha Hefnera.

Zatím bez komentáře, buďte první!