Haley Joel Osment: „Už nejsem malý roztomilý kluk!“
zdroj: tisková zpráva

Haley Joel Osment: „Už nejsem malý roztomilý kluk!“

17. 9. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestadvacetiletému americkému herci se stále nedaří zbavit nálepky dětské hvězdy.

Haley Joel Osment je pokládán za nejlepšího dětského herce své generace. Zazářil ve Forrestu Gumpovi, Šestém smyslu, A.I. - Umělé inteligenci a řadě dalších snímků. Jenže mnozí jeho fanoušci nedokážou překousnout, že už dospěl a vypadá úplně jinak než dřív.

„Mají o mě prostě vytvořenou určitou představu, která vychází z filmů, ve kterých jsem hrál. Udivuje mě to. Ale nerad bych jim ten obraz zničil,“ prohlásil Osment v pořadu Access Hollywood.

Haley Joel Osment zdroj: tisková zpráva

Osment poprvé stanul před kamerou ve svých čtyřech letech, kdy natočil reklamu na americkou síť fastfoodů Pizza Hut. On sám však tvrdí, že filmování ho o dětství nepřipravilo.

„Určitě bych neřekl, že jsem kvůli tomu rychleji dospíval. Některé mé kolegy to v tomto směru ovlivnilo, ale já k ním nepatřím,“ řekl před sedmi lety v rozhovoru pro server iDNES.cz.

Haley nedávno dokončil horor Tusk, ve kterém hraje kanadského nacistu. „Je to zábava, nabídnout lidem pomocí takových snímků trochu jiný pohled na to, co dělám,“ komentoval to.

Stejný problém jako Osment řešila například i představitelka Hermiony z Harryho Pottera Emma Watson. Ta svého času konstatovala, že závidí všem herečkám, které začaly točit až v dospělosti.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku