Gwyneth Paltrow si ve čtyřiceti přeje další dítě
Gwyneth Paltrow | zdroj: Profimedia

Gwyneth Paltrow si ve čtyřiceti přeje další dítě

5. 12. 2012 – 17:14 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Blonďatá herečka má se svým manželem, frontmanem skupiny Coldplay Chrisem Martinem již dvě děti, v nedávném rozhovoru pro ženský magazín se však svěřila, že by si dovedla představit ještě jedno miminko. Realisticky však připouští, že "není možné všechno".

"Říkám si, že už mám splněno, děti jsou velké a já se nechci vracet k přebalování plen. Část mého já by si však ještě jedno přála. Samozřejmě, už jsem stará," prohlásila Gwyneth, jež má dvanáctiletou dceru Apple a šestiletého syna Mosese. Rodina má pro Gwyneth absolutní přednost, vyhledávaná herečka proto po narození dcery výrazně omezila práci.

"Jednou do roka se poohlédnu po nějaké zajímavé vedlejší roli, víc nezvládám. Některé ženy to stíhají a je to úžasné, ale já to nedokážu. Jako matka a manželka si musíte vybírat, nemůžete mít všechno. A je mi jedno, jak to vypadá," vidí situaci realisticky.

Rodinný život Gwyneth prošel před pár lety těžkou zkouškou, hvězda filmu "Zamilovaný Shakespeare" totiž poté, co přivedla na svět svého mladšího potomka, trpěla silnými poporodními depresemi.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku