Gwyneth Paltrow prozradila, proč je nadšená z Tay-Tay: 'Nepromenuje se po červeném koberci nahá!'
zdroj: Instagram

Gwyneth Paltrow prozradila, proč je nadšená z Tay-Tay: 'Nepromenuje se po červeném koberci nahá!'

14. 10. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Hollywoodská kráska je přesvědčena o tom, že Taylor Swift má skvělý vliv na její jedenáctiletou dceru Apple. Co ještě uvedla?

"Apple miluje Taylor Swift a to je pro mě takové skvělé znamení," prozradila Gwyneth magazínu People.

"Taylor je nevěřitelně talentovaná dívka. Píše svou vlastní hudbu. Nepromenuje se po červeném koberci nahá. Je strašně chytrá podnikatelka, takže jako vzor je ideální… nemůže Apple zkazit," dodala.

Hvězda filmu Zamilovaný Shakespeare je podle svých vlastních slov přesvědčena, že generace její dcery bude produkovat ještě silnější, otevřenější ženy.

"Opravdu si myslím, že tahle generace se chystá udělat něco velmi speciálního. Ty holky to mají ve své moci. Jsou naprosto nestoudné z hlediska svého ženství a domnívám se, že jsme na pokraji něčeho skutečně vzrušujícího," vysvětlila.

Co by to asi tak mohlo být? Gwyneth by nepochybně potěšilo, kdyby Apple kráčela v jejích stopách a angažovala se například v boji proti hladu.

"V současné době je možné být inteligentní, přemýšlivou, artikulovanou a krutou ženou, stejně jako ženou, která je sexy, pečující, mateřská a pomáhá jiným. Věřím, že my jsme ty plně integrované ženy. A vím, že má dcera bude taky taková," uzavřela.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku