Gwyneth Paltrow o rozchodu s Chrisem  Martinem: 'Rozbili jsme za….ý Internet'
zdroj: Profimedia

Gwyneth Paltrow o rozchodu s Chrisem Martinem: 'Rozbili jsme za….ý Internet'

12. 11. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiačtyřicetiletá herečka okomentovala rozpad svého manželství s o pět let mladším rockerem. Co všechno uvedla?

Gwyneth Paltrow je přesvědčena, že tato událost měla na dění na světové síti podobný dopad, jako když se Kim Kardashian svlékla pro magazín People.

"Když se ohlédnete zpět na dobu, kdy jsme se já a můj manžel rozcházeli a filosofovali o 'vědomém odloučení', rozbili jsme za….ý Internet," konstatovala na Fast Company Innovation Festival během rozhovoru s Katie Couric.

"Pokud se ohlédnete zpátky, dojdete k tomu, že bylo dobré o tom mluvit. Co když se rozejdete takovým způsobem, který vám umožní, abyste i nadále mohli být rodina i když už netvoříte pár?" dodala.

Není žádným tajemstvím, že Paltrow a Martin mají stále skvělé vztahy. Hvězda filmu Zamilovaný Shakespeare se dokonce pochvalně vyjádřila o zpěvákově expřítelkyni Jennifer Lawrence, která nedávno napsala velmi upřímnou esej o problematice rozdílného odměňování herců a hereček.

"Myslím si, že takhle to artikulovat od ní bylo velmi statečné," řekla minulý měsíc magazínu ET. "Je to fascinující, protože podstatnou částí problému je to, že ženy se necítí být oprávněny mluvit o genderové propasti."

Zatím bez komentáře, buďte první!