Giuliana Rancic: 'Přišli jsme o poslední embryo'
zdroj: tisková zpráva

Giuliana Rancic: 'Přišli jsme o poslední embryo'

3. 4. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětatřicetileté televizní hvězdě a jejímu partnerovi Billovi osud uštědřil další těžkou ránu.

Giuliana Rancic na Silvestra zjistila, že žena, která nosila její třetí – a poslední – embryo, potratila.

"Bylo to velmi bolestivé. Já a můj manžel jsme byli velmi optimističtí, pokud šlo o tohle embryo. Říkali jsme si, že se určitě ujme. Že je to náš poslední výstřel," prozradila magazínu People.

Rancic měla k dispozici celkem čtyři embrya. Dočkala se však jen jednoho dítěte – syna jménem Duke, který se narodil v roce 2012. Zbývající tři embrya byla úspěšně implantována, avšak náhradním matkám se bohužel nepodařilo je donosit.

"Ovšem ztráta toho třetího… byla nejtěžší. Byla to pro nás opravdu náročná doba," uvedla italská moderátorka.

Připomeňme, že Giulianě před cca čtyřmi lety diagnostikovali rakovinu prsu. Podstoupila dvojitou masektomii a musela začít užívat léky, kvůli kterým by pro ni těhotenství bylo velmi riskantní. Navzdory těmto okolnostem se odmítá vzdát svého snu o velké rodině.

"Jsme otevřeni všem možnostem," řekla v rozhovoru pro E!. "Myslím, že adopce je krásný dar, který dáváte jeden druhému. A svým způsobem je legrační, že teď jsem adopci otevřená ještě víc než dřív. Protože syna miluji tak moc, že kdybych se o něj nemohla starat, chtěla bych, aby tu byl i někdo jiný, kdo by ho miloval."

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku