Girls Aloud se vracejí na scénu, poslechněte si jejich nový singl
Girls Aloud | zdroj: Profimedia

Girls Aloud se vracejí na scénu, poslechněte si jejich nový singl

17. 10. 2012 – 10:00 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Pětice dívek Cheryl, Nicola, Nadine, Sarah a Kimberley, které v letech 2002 - 2009 tvořily populární dívčí skupinu Girls Aloud, jsou zpět. Kapela původně chtěla své fanoušky rafinovaně nalákat tím, že zveřejnila video s jen několika sekundami písně "Something New", s tím, že 18. října se fanoušci dozvědí víc. Mezitím však nová píseň unikla na internet, a tak skupina narychlo přispěchala s potvrzením, že se dává znovu dohromady.

Girls Aloud vznikly v roce 2002 na základě talentové soutěže a krátce poté zaútočily na příčky hitparád songem "Sound of the Underground." Během devíti let spolupráce vydala skupina celkem pět alb, pětkrát byla nominována na hudební cenu Brit Awards, a v roce 2009 cenu získala za píseň "Promise".

V roce 2009 zpěvačky oznámily, že se chtějí každá vydat vlastní cestou a zapracovat na svých sólových kariérách, ale v roce 2010 plánovaly vydat další společné album. Tak se ovšem nestalo, skupina se dala dohromady až nyní, k desátému výročí svého založení. Členka skupiny Cheryl Cole však naznačuje, že bude vzkříšení Girls Aloud bude mít jepičí život. "Pojedeme na turné a vydáme album největších hitů. Pak to ale asi všechno skončí. Dosáhly jsme víc, než v co kdokoli z nás mohl doufat," napsala zpěvačka ve své biografii.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku