George Clooney a Amal Alamuddin už mají svatební licenci
zdroj: Profimedia

George Clooney a Amal Alamuddin už mají svatební licenci

7. 8. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Svatba slavného třiapadesátiletého herce a o sedmnáct let mladší úspěšné právničky je na spadnutí. Zajímá vás, kdy a kde se bude konat?

George Clooney a Amal Alamuddin už dostali svatební licenci (doklad, který pár potřebuje získat ještě před obřadem) – a to v Londýně, kde Amal žije. Vzít se chtějí v září.

„Oba snoubenci splnili zákonnou povinnost pro občany Velké Británie a vyvěsili oznámení o chystané veselce u Chelsea Old Town Hall. Jako místo sňatku udali Itálii,“ uvedl magazín People.

Baria Alamuddin a Nina Bruce zdroj: Profimedia

Spekuluje se o tom, že George a Amal si řeknou své „ano“ u jezera Como, kde má hollywoodská superstar vilu. Zamilovaný pár v této romantické oblasti v poslední době tráví hodně času a v červenci tam pořádal večeři pro své rodiče.

Matky George i Amal byly následně viděny, jak společně nakupují v italských obchůdcích. Podle novinářů se tvářily šťastně a neustále se usmívaly. V případě Clooneyho budoucí tchýně však docela dobře mohlo jít o přetvářku – jak jsme vás již informovali, Baria Alamuddin výběrem své dcery není nijak nadšená, protože by ji raději viděla provdanou za některého z příslušníků náboženské sekty Druze.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku