František Ringo Čech vulgárně napadl zpěvačku Karolínu Gudasovou
zdroj: Profimedia

František Ringo Čech vulgárně napadl zpěvačku Karolínu Gudasovou

28. 8. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaasedmdesátiletý hudebník a herec je znám tím, že pro sprosté slovo nejde daleko. Tentokrát to už ale opravdu trochu přehnal.

František Ringo Čech se na svém webu ostře pustil do dcery bývalého českého hokejového obránce Leo Gudase. Mj. ji označil za "prolhanou krávu".

Z dostupných informací plyne, že Karolína měla v Ringově hře Dívčí válka ztvárnit postavu Šárky. Jenže večer před prvním představením se omluvila s tím, že je nemocná.

"Tak jsem řekl, že tohle udělá jenom naprostá p..a. A pak jsem se dozvěděl, že ona nebyla nemocná, ale začala hrát u Jardy Sypala, což je v pořádku, ale měla mi to hned zavolat. Nikdo by se na ni nezlobil," napsal rozzuřený František a dodal, že Gudasová mu ani nevrátila zapůjčenou kazetu, kterou potřebovala její náhradnice.

"Vy...a se na mě, nic mi neposlala, nereaguje…. Myslím si, že s touhle povahou se dostane do pr...e. Začala dělat něco v Plzni, chce dělat všechno, co vidí. Sežrat všechno! Chci jen shrnout, že nevěřím tomu, že by měla takováhle povaha úspěch… Sbohem, mrtvolo!" uzavřel.

Samozřejmě chápeme, proč ho Karolínin přístup tak vytočil. Ale na druhé straně, titulovat ženu podobnými výrazy - to se prostě nedělá. Tedy pokud člověk nechce být považován za nevychovaného hulváta. Nebo máte jiný názor?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku